Repareer, onderhoud en keur indrukwekkende kraansystemen! Geen ervaring, maar wel geïnteresseerd? Ontdek of wij een match zijn👇

Dit mag jij verwachten

Dit ben jij

Dit ga je doen

Als Servicemonteur bij ABUS Kraansystemen draag je zorg voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de kraansystemen die aan jou zijn toevertrouwd. Je start je dag vanuit huis met je volledig ingerichte servicebus, uitgerust met een hoogwerker, laptop en mobiele telefoon. Je reist naar klanten in de industrie en werkplaatsen om diverse werkzaamheden uit te voeren, zoals de montage van kraansystemen, preventief onderhoud, periodieke inspecties, reparaties en het oplossen van storingen. Soms werk je zelfstandig, soms in teamverband met een collega.

Bij ABUS streven we naar tevreden klanten én tevreden monteurs. Jij bent het gezicht van ons bedrijf. Overwerk wordt zoveel mogelijk beperkt, zodat je een goede balans tussen werk en privé behoudt. We besteden veel aandacht aan jouw ontwikkeling en bieden je een uitgebreid inwerktraject aan, met interne en externe opleidingen zoals VCA, Hoogwerker, Heftruck en EKH Keurmeester. Zo kun je blijven groeien in je vakgebied en jezelf continu verbeteren.

 

Dit is jouw werkdag




Tussen 07:00-08:00
Je start de dag met een sterke kop koffie en trapt af met je team. Je bespreekt lopende zaken en motiveert de servicedesk en huismeester(s) om de dag goed te beginnen.


09:00
Je duikt in de cijfers: onderhoudsbudgetten controleren, lopende projecten evalueren en schakelen met leveranciers. Jij houdt de touwtjes strak in handen.


11:00
In je auto van de zaak rijd je naar een pand voor een technische inspectie. Je beoordeelt de staat van het gebouw en maakt direct notities voor de meerjarenonderhoudsplanning.


13:00
Even lunchen en bijtanken. Er zit een lekkere broodjeszaak in de buurt waar je een broodje eet van een heerlijke kop koffie geniet. Klaar voor de tweede helft van de dag.


14:00
Terug op kantoor stel je het technisch jaarplan op en werk je aan de planning van toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.



15:30

Je hebt een belangrijke meeting met de assetmanager om de voortgang te bespreken. Je presenteert resultaten en denkt actief mee over de volgende stappen.



16:30

Je beoordeelt en accordeert facturen van de technische werkzaamheden, zodat alles financieel op rolletjes blijft lopen. Je werpt nog een blik op de planning voor morgen en sluit af met een glimlach.


17:00

Nog even snel een korte terugkoppeling naar je team. Jouw werkdag zit erop, maar je hebt weer impact gemaakt en kijkt al uit naar wat morgen brengt!
- Dit is een gemiddelde werkdag om inzicht te geven in hoe een dag eruit kan zien. Tijden en werkzaamheden kunnen afwijken. -

Dit is Abus Kraansystemen

Vind je plek bij een toonaangevende werkgever

Bij Abus Kraansystemen werk je voor een toonaangevend bedrijf in hoogwaardige hijsoplossingen. Wij ontwerpen, produceren en onderhouden innovatieve kraansystemen die bedrijven wereldwijd efficiënter en veiliger maken.

Wat Abus bijzonder maakt, is onze zorg voor medewerkers. Je bent bij ons geen nummer, maar een waardevolle schakel. Wij investeren in jouw persoonlijke groei met uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zodat je kunt excelleren in je vakgebied.

We hechten aan een goede werk-privébalans met flexibele werktijden en een prettige werksfeer. Onze moderne faciliteiten en geavanceerde gereedschappen maken je werk niet alleen efficiënter, maar ook uitdagender en leuker.

Bij Abus werk je samen met een team van gepassioneerde professionals. We streven naar topkwaliteit en overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Successen vieren we samen, en we staan altijd voor elkaar klaar.

Hoe solliciteer ik?

Je klikt op de button en beantwoordt een aantal vragen en doorloopt onze 'match' quiz!🏆

Wij bekijken jouw antwoorden om te bepalen of wij een match zijn❤️

Zijn wij een match? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een gesprek!🎯

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel!💰

Benieuwd of Service Monteur bovenloopkranen iets voor jou is?

Doe de quiz en ontdek het snel! 👇