VACATURE: Internationaal Service Monteur Control Systems

Installeer, repareer en onderhoud control systems van indrukwekkende schepen! Ontdek of wij een match zijn!👇

Dit mag jij verwachten

Dit ben jij

Dit ga je doen

Als Service Monteur Control Systems ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en oplossen van storingen aan geavanceerde besturingssystemen op schepen wereldwijd. Je werkt met innovatieve technologieën die de basis vormen van onze hoogwaardige voortstuwingsoplossingen. In deze veelzijdige functie combineer je jouw technische kennis met probleemoplossend vermogen, waarbij je zowel in binnen- als buitenland op locatie werkt.

Je vertrekt vanaf ons hoofdkantoor naar schepen die variëren van binnenvaartschepen tot superjachten. De werkzaamheden bestaan uit het installeren van nieuwe systemen, het uitvoeren van preventief onderhoud en het snel oplossen van storingen. Omdat je vaak internationaal werkt, kom je in aanraking met verschillende klanten en culturen, wat deze functie extra uitdagend en afwisselend maakt.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk en je bent het directe aanspreekpunt voor onze klanten. Daarbij geef je technische ondersteuning, verzorg je trainingen en bied je advies over het gebruik en onderhoud van onze systemen. Of het nu gaat om complexe inbedrijfstellingen of het fine-tunen van een systeem, jij zorgt ervoor dat alles perfect werkt.

Vragen? Stel ze aan

Manuel Blaak

Consultant

Dit is jouw werkdag




Tussen 07:00-08:00
Je begint de dag met een kop koffie terwijl je je planning checkt. Vandaag staat het afronden van een inbedrijfstelling bij een superjacht op de agenda. Gisteren heb je het grootste deel al uitgevoerd, maar vandaag kom je terug om de laatste tests en kalibraties af te ronden. Je laadt nog wat extra gereedschap in en gaat op weg.🔧.


08:00
Je arriveert in de jachthaven en wordt verwelkomd door de bemanning. Na een korte bespreking met de klant begin je met de kalibraties van het control system. Je voert tests uit om te controleren of alle verbindingen goed functioneren en of het systeem nauwkeurig reageert op stuurcommando’s.


10:30
Tijdens de tests merk je dat er nog een kleine afwijking is in de signaalsterkte van een van de sensoren. Je onderzoekt het probleem en stelt de parameters bij, zodat het systeem optimaal functioneert.


10:30
Korte koffiepauze aan boord van het schip, waar je even bijpraat met de bemanning en jezelf oplaadt voor de rest van de ochtend.


12:00
Lunchpauze! Je geniet van een welverdiende lunch aan boord of in een nabijgelegen eethuisje.


12:45
Na de lunch ga je verder met het testen van de noodbediening en de veiligheidsmechanismen van het systeem. Alles werkt zoals verwacht. Je voltooit de laatste instellingen en voert een proefvaart uit met de klant om de betrouwbaarheid van het systeem te garanderen.


15:30
Het systeem is volledig in bedrijf gesteld. Je legt de klant uit hoe alles werkt en geeft instructies voor regulier onderhoud. Na het afhandelen van de administratie stel je een rapport op en sluit je de inbedrijfstelling af.


16:00
Je rijdt naar huis en geniet van de voldoening van een goed afgerond project. Morgen wacht weer een nieuwe uitdaging!
- Dit is een gemiddelde werkdag om inzicht te geven in hoe een dag eruit kan zien. Tijden en werkzaamheden kunnen afwijken. -

Over het bedrijf

Word onderdeel van een innovatieve top werkgever in de maritieme wereld!

Het bedrijf is een toonaangevende speler in de maritieme industrie, gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van hoogwaardige voortstuwingssystemen en geavanceerde technologieën. Met meer dan 70 jaar ervaring staat het bedrijf bekend om zijn innovatieve oplossingen en klantgerichte benadering. De systemen worden wereldwijd ingezet op diverse scheepstypen, van binnenvaartschepen tot luxe jachten, en bieden ongeëvenaarde betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Wat het bedrijf onderscheidt, is de passie voor techniek en innovatie, gecombineerd met diepgaande kennis van de maritieme sector. Door nauw samen te werken met klanten, worden op maat gemaakte oplossingen geboden die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften. Het team van deskundige engineers en monteurs streeft er dagelijks naar om de hoogste kwaliteit en service te leveren.

Daarnaast hecht het bedrijf veel waarde aan samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in de medewerkers door middel van training en ondersteuning, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en excelleren in hun vakgebied. De open bedrijfscultuur stimuleert nieuwe ideeën en verbeteringen, wat niet alleen bijdraagt aan de vooruitgang van de sector, maar ook aan de groei en tevredenheid van de werknemers.

Hoe solliciteer ik?

Je klikt op de button en beantwoordt een aantal vragen en doorloopt onze 'match' quiz!🏆

Wij bekijken jouw antwoorden om te bepalen of wij een match zijn❤️

Zijn wij een match? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een gesprek!🎯

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel!💰

Benieuwd of Service Monteur Dieselmotoren iets voor jou is?

Doe de quiz en ontdek het snel! 👇